torstai 6. syyskuuta 2012

Jos ne kaadetaan, jää tyhjä taivas vaan

Lukekaa! Ostakaa!!

Roadtripiltä jäi myös tällainen käsiini, on muuten loistava teos! Huoletta voi kertoa vakuuttavia syitä myöhästymiselleen, valitettavasti aivoni eivät tajua tätä. Myöhästyminen ei kaataisi maailmaa.On hyödyllistä mennä aikaisin nukkumaan kun herää pitkin yötä tuollaisen takia. :/ Mutta olen viihtynyt!
Vaikka kaikki muut työntekijät taitavat luulla minua eräittäin ujoksi. Minut laitettiin samaan ryhmän kahden naisen kanssa, jotka eivät juuri puhu, joten en minäkään puhu. Puhun, jos joku puhuu minulle, muuten en omista suurta halua puhua jatkuvasti asioistani.

Huomenna lähtö tampereelle Pahviksen kanssa ja lauantaina on se Tracon, tittidii! Asuni on täydellinen, kunhan vielä oivaltaisin miten naamani saisi riutuneeksi/likaiseksi. Tunkemalla pääni kuralätäkköön ja sitten hiekkaan, aivan!
Taidekujalle ostelemaan, hahaa!

Työmatkan varrella huomasin omaksi huvikseni/ilokseni kolme taloa, joista yksi oli punainen, toinen keltainen ja kolmas sininen, päävärit! Siinä vaiheessa tajusin, että olen nähnyt myös vihreitä ja oransseja taloja, mutta en ikinä violettia taloa. Omin silmin, en koskaan. Violettia näkee hyvin vähän ympäröivässä elinympäristössään, metsissäkin sitä on hyvin harvakseltaan. Eikä sitä ole edes värisilmän logossa! Värin syrjintää! D8
Netistä löydetty violetti talo

Värjäsin hiukseni! On niissä ollut jo kuukausia niin, että takaraivo on ollut erivärinen, mutta nyt värjäsin enemmän hiuksia värinpoistolla ja laitoin selvän jakauksen takatukkaani. Takaraivossani on komeillut jo vihreä ja sininen, seuraavaksi tulee jokin pinkki. Työpaikalla jo kysyttiin, että onko tuo vaalea osa lisäkkeitä? Ei, ihan omia hiuksia on! Luomuu! Tai niin luomua kuin vuosien värjäämisellä voi olla, öh..
Hymypoika

2 kommenttia:

  1. Mulla on muuten ihan sama nukkumisongelma. Ärsyttää herätä vähän väliä. T:Eini

    VastaaPoista

Keskivaikea masennus