torstai 27. syyskuuta 2012

Hyvä juttu kun keksin tän valepuvun
11 kommenttia:

 1. Kuulosti ihan Pentti Linkolalta tuo kuvaamasi tyyppi! http://fi.wikipedia.org/wiki/Pentti_Linkola

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mikä mies! Varmasti juuri se, josta oli puhetta, kiitos!!

   Poista
 2. Hah. Viikon alussa teurastin moisen kurpitsan sosekeitoksi ja lohkoiksi uuniin paistettavaksi. Pisti kyllä niin hanttiin, etten millään ilveellä saanut aluksi halki.
  Hyvänmakuista sapuskaa kurpitsasta sai. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurpitsaaa! Mitä teit siitä, kaukun, jotain? Tahtoisin itsekin kokeilla jotain tehdä kurpitsasta, koska minulla ei ole hajuakaan, miltä kurpitsa maistuu!! Tämä on niitä harvinaisia hetkiä kun HALUAN tehdä itse syötävää asiaa.

   Poista
  2. Lohkoja perunoiden tapaan ja sosekeiton. :D Kyllähän siitä kakun tai piirakan sais tehtyä.
   Kurpitsan oma maku on aika miedon makea, mikä on sinänsä hyvä juttu, koska siitä pystyy tekemään sekä jotain makeaa että suloista syöttävää.

   Poista
 3. Hmm, suhtaudun vähän epäilyksellä tuollaisia juttuja puhuviin tyyppeihin, koska yleensä he eivät ole itse valmiita menemään tappolistalle. :O Vähän kuin kouluampujat, jotka eivät itse koe olevansa osa "tyhmää massaa".

  Toivoisin, että ennemmin Esko Valtaoja olisi oikeassa. Tyyppi on ehkä parantumaton optimisti, mutta faktaahan on että suuri osa ongelmista johtuu huonosta asioiden hoitamisesta. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt voin kuullostaa ylimieliseltä, mutta mielestäni juuri minun(laisteni) ei tarvitse mennä sen massan mukana pois tästä maailmasta, koska olen niitä jotka haluavat nähdä sen puhtaan luonnon ja paremman maailman, jos asiaa voi niin ilmaista. Ne jotka ajattelevat vain rahaa saastuttamalla luontoa jne, voitaisiin poistaa.
   Tietysti on väärin ajatella näin toisten ihmisten hengen puolesta, olisi mukavaa ajatella, että kaikki voisivat elää täällä tyytyväisinä eikä luonto olisi niin ahtaalla. Niin ei vain ole, koska tietyntyyppiset ihmiset ovat nimen omaan hoitaneet asioita huonosti.

   Poista
  2. Sen jälkeen kun opin tarpeeksi (liikaa?) ihmisen aivojen toiminnasta, jouduin toteamaan etteivät asiat ole koskaan niin yksinkertaisia kuin toivoisi. Kun ihmisestä tulee vähänkään varakkaampi, kyky ajatella muita häviää nopeasti - siitä on itse asiassa hyvin vaikea pitää kiinni. Kun siihen vielä lisätään ihmisten kyvyttömyys ajatella edes 50 vuoden päähän ja haluttomuus asioiden muuttumiseen, ei elämäntapa hevillä muutu.

   Valtaoja on kyllä siinä oikeassa että ihmisten määrä sinällään ei ole ongelma, varsinkin kun väestön kasvun piikki on jo ohitettu ja koulutuksen myötä syntyvyys automaattisesti vähenee - mutta on liikaa kapuloita rattaissa jotta isoja muutoksia syntyisi ihan heti. Sinänsä esim kaupungit ovat ekologinen tapa asua, varsinkin jos tekniikka kehittyy ja sitä oikeasti halutaan ottaa käyttöön.

   Poista
  3. Tämä tulee nyt ihan älyttömän myöhässä, mutta pakko kommentoida omaa kommenttia kun kerta täne osuin: pitäisi lukea että "väestön kasvun piikki on KOHTA jo ohitettu". Opinpahan postaamaan ennen kuin tarkistan... tuokin on tietysti vain arvio, koska kukaan ei voi ennustaa tulevaisuutta varmasti, mutta toisaalta arvioita ovat myös pahimmat ennusteet.

   Mihinkään hirveään pessimismiin ei toivottavasti ole tarvetta, ainakin jos pahimmat änkyrät saadaan vähemmän tiedevastaisiksi ja uusi tekniikka otetaan käyttöön, mikä taas mahdollistaa isommat ihmismäärät vähemmällä kulutuksella samalla kun syntyvyys laskee. Eikä niitä kaupunkejakaan kannata edelleenkään pommittaa, sillä siellä voi räjähtää joku joka olisi keksinyt jotain joka pelastaisi maailman. (Vaikka olen kuulemma pahin pessimisti joka maailmasta löytyy...)

   Poista

Keskivaikea masennus