perjantai 29. maaliskuuta 2013

Mä matkaa teen

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä! :> Suomessa varsinkin pidetään yleensä ottaen turkiseläimiä tosi hyvin, koska laki, mutta myös käytännön syyt: huonosti pidetty eläin tuottaa huonon turkiksen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä kun oletin että joku tulisi jo inttämään aiheesta, vaan eih. Joku on samaa mieltä kanssani, hahaa!

   Poista
 2. ja mitenhän sä aattelit et turkiseläimet ja lihatuotantoeläimet saisivat hyvän elämän ja kuoleman.... ihan järkyttävää.... alotetaan nyt vaikka näistä http://www.tarhauskielto.fi/turkistarhaus ja http://www.sikatehtaat.fi/ jos toivot siedettävää elämää teollisuuseläimille niin kasvata itse. sä luotat lakeihin, näiltä sivuilta näät et mitä nää suomen lait oikeasti koskee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi. Oletko nyt puolesta vai vastaan ja mitä onko vedessä oleva kivi märkä kivi vai aina uusi laji?
   Miten tehotuotantoeläimet saisivat hyvän elämän? Sillä tavalla että kasvattajat muuttaisivat eläinten elintiloja. Siihen menee toki rahaa, eikä kukaan katso tuollaista kannattavaksi koska "ne eläimmet kuolee kumminkin". Niin mekin kuolemme joskus, pitäisikö meidänkin elää siis surkeissa olossa? Liian pienessä tilassa, koko elämä sisällä omassa ulosteessa seisten? Ei nähtävästi, itselläni on sopivan kokoinen yksiö täynä mukavuuksia. Muillekin eläimille voisin sallia saman.
   Miten nämä turkiseläimet ja muut saisi hyvän kuoleman? Silleen että se on nopea, ei turhaa pitkitettyä kärsimystä kun homma voidaan hoitaa sekunnissakin.

   Minä luotan lakeihin tietyissä määrin, koska ne ovat olemassa. En vain luota niihin, joiden pitäisi totella lakeja.
   Lakien typeryyksistä hyvänä esimerkkinä, että raiskaaja saa vain ehdonalaista ja tämäkin lälly tuomio lyhenee jos olet ensikertalainen.

   Poista

Keskivaikea masennus