torstai 21. maaliskuuta 2013

Matkaa kesken jättää saa mä en


9 kommenttia:

 1. Ällös Rika huoli siellä. Tälläiset asiat on just sellaisia, että joko niitä halua aja niiden eteen tekee jotain. Tai sitten ei vaan halua ja silloin ei tarvii sen koommin itseään sillä stressata(vaikka suku/yhteiskunta jne. tekee sen hankalaksi). Tai sitten käy kun minulle eli päädytkin ihan yllättäen suhteeseen ilman mitään suunnitteluja. Oikeastaan voisin kertoa blogissa yhden asian minkä nyt huomasin kun olen suhteessa, liittyen sukulaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeaah, kerro toki asiasi, jäämme odottamaan innolla!! 8) Me jatkamme sinkkuilua ja ihmissuhteiden välttelyä.

   Poista
 2. ha ha! Kuulostaa tutulta! :'D En miekään koskaan etsinyt seurustelukumppania. Sellainen vain tuli yllättäen nurkan takaa, johon totesin, että kokeillaan sitten. Lapsia tosin en halua vieläkään, enkä sitä punaista omakotitaloa tai perunamaata tai perhekoiraa (kaks kissaa mielummin), enkä kirkkohäitä tai mitään muutakaan, mitä oletetaan olevan osa "normaalia" seurustelua. Onneksi Miehenpuolikas ajattelee samalla tavalla ja tahtoo myös nähdä maailmaa enemmän kuin asettua aloilleen.

  Mitä tulee sukulaisiini. Vanhempani eivät ole koskaan kyselleet seurustelukumppaneiden perään, ovat vain olettaneet että sellainen tulee olemaan joskus tai sitten ei. Tädit ja muut sukulaiset ovat asia erikseen. Olivat jo sitä mieltä, että minussa on jotain vikaa, kun en vieläkään seurustele miehen tai naisen kanssa. Nyt ne on sitä mieltä, kun seurustelen, ettei suhde kestä. En ole tarpeeksi rakastunut ja mitä muuta kakkaa, koska en tahdo mitään niistä, mitä edellä mainitsin. :'DD Lopputuloksena voin todeta, että kannattaa mennä oma mielen mukaan muita kuuntelematta, koska jos kuuntelet, olet vaikeuksissa muiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tädit ja muut sukulaisesi selvästi olettavat, että onnellisuus on sitä miten yhteiskunta sen on määrittänyt: Elämänkumppani, lapsia, omakotitalo ja koira. Ne pitää hankkia, muuten ei ole onnellinen.

   Kiitos avvautumisesta, näillä eväillä jaksaa taas sinkkuilua!

   Poista
 3. Iskä sano mulle ihan samaa kun puhuttiin opiskelupaikoista ja pojista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, isällämme on niin suuret vaatimukset tyttäriensä miesten suhteen :'D

   Poista
 4. ootte vaa nirsoja. ja se o viisasta. siedettävää kannattaa odottaa.

  VastaaPoista
 5. "Alkaa vain ikä jo painaa."? Ja ei poromiestä? xD Haha.

  Minulta eivät sukulaiset ole koskaan liiemmin udelleet asiasta. Saa ainakin olla rauhassa.
  Luulen että meidän suvussa kaikki on vähän sillä mallilla että omat seurusteluasiat ja muut asiat kuuluu itselle ellei niitä ota itse puheeksi.

  Ja eiköhän sitä saa rauhassa olla sinkku jos sitä haluaa. Turhia paineita ei kannata muiden puheista ottaa. Kyllä niitä iäkkäämpiäkin sinkku ihmisiä on maailmalla pilvin pimein. :D

  T: Othello

  VastaaPoista

Viljelijästä potilaaksi