sunnuntai 19. elokuuta 2012

Voit kieriskellä rikkauksissa aina
Teatterimme on loistava, menee nyt vain ihmisten menojen takia kolmeksi viikolle tauolle, syssyllä jatkuu! Mainostan siitä silloin taas!
Näytelmämme aiheena on tällä kertaa ollut politiikka ja tänään, ennen esitystämme, eräs henkilö yritti tulla puhumaan meille politiikasta.
-Kai te nyt tiedätte kenestä te teette parodiaa?
-Ei 8)
Me vain teemme pilaa koko siitä toiminnasta, tai ohjaajamme Hämäläinen tekee, hän se on koko jutun kirjoittanutkin. Itseänikin kiinnostaa vain vähän politiikka, vihreiden puolella olen ja seurasin vaaleja kiihkeänä vain silloin, kun Haavisto ja Niinistö olivat kisaamassa presidentin paikasta. Muuten unohdan koko jutun taas, kuten euroviisut. Kun ne ovat kohdilla, muistan niiden olemassaolon. Vielä siis politiikasta, tuo mies joka yritti päteä meille, sanoi vain yhden kuunneltavan arvoisen asian.
-Jos olisitte venäjällä, teidät ammuttaisiin siihen paikkaan.
Minusta oli huvittavaa tajuta, että se on totta! Ei kaikkialla maailmaa sallita tällaista "yhteiskunnan perustaa" pilkkaavaa teatteri-esitystä. Olen vain entistä ylpeämpi suomesta ja meidän teatteriryhmästä!

Saimme faneilta sushia
Onneksi olkoon kaverilleni, joka täytti pyöreitä vuosia! Menin käymään hänen luonaan kakkukaffeilla ja yksi asia johti toiseen, piti lähteä juomaan muutama hänen kunniakseen! Tuli puhetta siitä, miten me ollaan vielä nuoria eikä tiedetä mistään mitään. Elämä on vasta edessä! Minä haluan silti kaiken nyt ja heti. Tahdon matkustaa ja nähdä paikkoja. Pahin pelkoni on se, että alan tekemään töitä jotta saisin säästettyä rahaa matkoihin, myöhemmin tajuaisin, ettei minulla ole aikaa matkustaa. Ja kuka tietää, ehkä tapahtuu jokin onnettomuus joka vaikeuttaisi matkustamista ja elämää muutenkin. Ehkä kuolen aikaisemmin kuin oletetaan? Täytyy kuitenkin tyytyä odottamaan, että saisin rahaa kerättyä pidempään matkaan. Huomenna menen kättelemään tulevaisuutta ja lähden reissuun itä-suomeen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viljelijästä potilaaksi