perjantai 31. elokuuta 2012

On kaikki täällä yhteydessä kaikkeen


Road tripillämme näin tietoisesti ensimmäisen tämän kasvin ja ihastuin heti, vaikka kukaan meistä ei tiennyt edes sen nimeä. Nyt kun kävin taas oulun kasvitieteellisellä, näin tämän kasvin ja voin iloisesti kertoa matkatovereilleni, että se on RISIINI!!! Ricinus communis

Maanantaina elämänvalmennukseen, jännittää jo kauheasti, eniten se aamu kuudelta herääminen, HUH! Tracon on ihan oven takana ja minun pitäisi myös maanantaina mennä tenttiin! Juupasen juu, menen vain katsomaan mitä kysellään ja menen seuraavana maanantaina uusintaan keräämään kaikki pisteet. Minullahan on uskomaton muisti, varmasti opin viikossa tunnistamaan  300 kasvia, muistan suomalaiset ja latinalaiset nimet sekä suvun, haha!Ja matkalla tuli tosiaan ostettua kirjoja ihan viime metreillä, tämän kirjan ostin, koska entisellä kämppikselläni oli tämä ja se näytti niin hienolta! Pidän lastenkirjoista joissa on järkeä. Vai luokitellaanko tämä nyt lastenkirjaksi, en tiedä, pidän silti. Se on vain vieläkin muoveissa, odotan että minulla on aikaa keskittyä siihen.

Lainasin tämän kirjan viime vuonna kirjastosta, hauskasti lapselliseen tyyliin on sekoitettu kaikki maailman aikuisten ihmisten asiat ja punahilkkakin saa osansa! Väritykset ovat hienoja, simppeleitä, toimivia.
tykkään puhua hahmoilleni maailman menoista
Omille hahmoille on hauska puhua, ensinnäkin siksi ettei ole ketään muuta jolle puhua juuri sillä hetkellä. Toiseksi siksi, että heihin tutustuu enemmän, oppii tietämään. Kolmanneksi siksi, että nämä keskusteluhetket muistuttavat minua myöhemmin hyvistä jutuista, mistä olen netistä lukenut/katsonut. 8)

3 kommenttia:

 1. On vieläkin ihan superhämmentävää että sulla on Saija-niminen hahmo................... :'D

  Vitsit, täytynee itsekin haalia kätösiini tuo Lumoojien sukua -kirja. Näyttää nimittäin hirveän nätiltä. :0

  -Säilääärgh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmmmuistin sinua lämmöllä kun piirsin tätä! Ja suosittelen tosiaan tuota Lumoojien suku kirjaa! Ostin sen alennuksesta kympillä, en tiedä paljonko se sitten normaalisti maksaa.. ja saattaahan se olla kirjastossakin ilmaiseksi luettavissa!

   Poista
 2. Mäkin näin sen uutisen ja se oli samalla niin söpö ja niin Badass!
  Hurr durr

  VastaaPoista

Keskivaikea masennus