keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Lääkkeet !6 kommenttia:

 1. Hähäää! Nyt sinäkin olet samassa jamassa kuin minä >:D
  Lääkkeitä lääkkeiden perään, mutta halvalla vielä pääset. Vielä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja höpö höpö! Minä voin vielä parantua tästä kakkosen diabeteksestä ja verenpainetaudista. ^_^

   Poista
 2. Minulla käy tuota samaa, on aina kiva ylläri kuulla, että on huomattavasti vähemmän tuo summa :3

  VastaaPoista
 3. Itellä menee ihan vitusti lääkkeisiin rahaa joka kuukausi tämän migreenin, stressin ja muiden päänsärkyjen ja vaivojen takia, öbaut 60e ´___` vidy. Niin aina mukavaa jos onki yks viikko kulunu ja tajuaa, ettei oo tarvinnukkaa migreenilääkkeitä, joten ne säästyy :D Toitotan sulle nyt samaa mitä mullekki kaikki toitottaa, lähinnä tota verenpainetautia varten että "elä stressaa, harrasta joogaa ja meditoi" :D mulla jooga on ihan oikiasti auttanu migreeniin ja stressiin ainakin. Unettomuudesta en osaa vielä sanoa, ku en oo tarpeeks kauan vielä harrastanu, mut hopefully joskus!

  Mut en halua pelotella, mutta muista pitää huoli ja hyvä hoito jaloissa! 2-tyypin diabeetikoilla se on tärkiää! eli ei haavoja yhtään! Apteekissa kuulen kauhutarinoita niistä.

  Oho mitää ihm, tulipas tästä nyt tämmönen "dear eki" -tyyppinen lääkäripostaus, joita on aina nuorisolehdissä sorge :D Saimpa avautua omista ongelmista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avautuminen on sallittua ja kommentit aina tervetulleita!

   Voi jooga!
   Kävin muutamia kertoja joogassa joku kuukausi takaperin ja siellä oli kivaa, kunhan minulla on rahaa niin ilmoittaudun taas jollekin kurssille. Se jooga jossa kävin, oli aloittelioille ja tosi kevyttä siis. Oli kivaa tehdä yksinkertaisia liikkeitä jotka tuntui lihaksissa ja sitten välillä olla vaan ja melkein nukahtaa siihen alustalle.. Hengitystreenit oli tosi upeita, olen aina pitänyt huuhaana "hengitä sisään, ja ulos" rauhoitusmenetelmiä mutta nehän toimii!

   2-tyypin diabeetikoilla pitää huolehtia jaloistaan? o_o Tästä en ole kuullut, pitää kaiketi perehtyä kohteeseen.

   Poista

Keskivaikea masennus