tiistai 28. tammikuuta 2014

Silloin sivusilmälläin nuo liekit roihuavat näin

5 kommenttia:

 1. Paras keskustelun avaus ikinä! :D
  Hyvä Rika!

  T: Othello

  VastaaPoista
 2. hihii kiva :D munki pitäs joku uus pokemon-peli nyt ostaa ko soul silver on pelattu muutamaan kertaan DS:llä läpi. mut en jotenkaan oo innostunu black & white-peleistä, varmaan joku ennakkoluulo niitä uusia poksuja kohtaan sit? mutta nyt oon innostunu ko tuli ne x ja y -pelit kauppoihin 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juonellisesti ja vastustajillisesti X ja Y ovat siskojeni tuomioiden mukaan erittäin tylsiä. Kaikki pokemonit on helposti tarjolla, pahikset on lällyjä ja ne hakkaa hetkessä. Mutta olen kyllä minäkin hankkimassa X:n jos joskus tulee halvalla vastaan. Ja odotan tässä myös huhuttua Z peliä. Toivomme, että siinä olisi haastetta.

   Black ja White ovat hyvin mukaansa vieviä kun niitä pelaa, mutta tiedän pari "hardcore" pelaajaa, jotka oikeasti siinä vaiheessa kyllästyivät pokemon peleihin. Minä pidän hieman erilaisesta pahiksen asettelusta ja sitten sielä on yllättäen kivoja pokemoneja, vaikka aluksi olin tietysti "hyi miten kamalia" asenteella, mutta kun tutustui niin hihii. 8)

   X ja Y:n pokemonit ovat minulle edelleenken hieman vieraita, Gogoat on kyllä sellainen johon ihastuin vain ulkonäön takia. Ja Talonflame. Sitten siellä olis viimein jokin kurpitsapokemon, mutta se on kauhee nynny ja hölmön näköinen! D8

   Poista
 3. Ja uusimpia pokemoneja on vain 69!!!! Liian vähän! >:(

  VastaaPoista

Viljelijästä potilaaksi