sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Luontosuhteeni!

Klikkaamalla kuvat isommiksi!

Kannustava perheeni :DVaihdoin sitten alaa.


Kannustavat kaverini D:

Bonus: Linnut5 kommenttia:

 1. Iih, söpö päivitys! Hippeily on mullekin kohtuuluonnollinen tila, samaistun noihin sun 10v. ja 20v.-kuviin. Paitsi useimmiten en uskalla sanoa ääneen hippeilyjäni, varsinkaan sukulaisille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on väärin, että hippeilyä pitää hävetä ja salata, pitäisi muka olla kiinnostunut tuhoamaan eikä pelastamaan tätä maapalloa, jolla elämme! Et saa olla pitämässä katoavien luonnonvarojen puolia, kun ne ei itse siihen kykene, vaan sinun pitää pyrkiä saastetehokkaaseen yhtiöön töihin, jotta voit tuhlata lisää materiaalia ja rakentaa lisää rumia kerrostaloja. >8I
   Minä en salaa hippeilyäni keltään, ehkä siitä syystä perheeni kettuilee minulle kun ei jaksa kuunnella.

   Poista
 2. Heh. Minäkin olin aina puiden kaatamista vastaan ja mökötin aina kun joku puu piti kaataa pihalta. :D

  Miten sinä noin paljon lintuja säikyt?
  Eikä perheesi näemmä faktojenkaan jälkeen uskonut sinua? Voi ,voi.

  T: Othello

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Othello. Säikähdän, koska ne linnut EIVÄT LÄHETÄ MINULLE TELEPAATTISIA VIESTEJÄ, JOISSA KERTOVAT OLEVANSA SIINÄ MUUTAMAN METRIN PÄÄSSÄ JA ETTÄ KOHTA HE LÄHTEVÄT LENTOON. He tekevät sen äkkiarvaamatta. Lisäksi nuo teeret puussa oli pelottavia, kuten tuo korppikin koska mitään muuta ääntä ei kuulunut. Ja toi pöllö oli niin massiivinen että pieni Rika säikähti suurta lintua!

   Mä en tiedä haluaako mun perhe kuulla totuutta maailman huonosta menosta vai eikö ne vain jaksa minun hippeilyä. xD Äiti on kuitenkin alkanut kierrättämään joka on hyvä asia. 8)

   Poista
 3. Ehkä en osaa sitten samaistua tuohon sillä kun huomaan lintuja ne on aina hiljaa jossain puussa tai vastaavassa ja minä vain huomaan ne. xD Paitsi fasaanit. Ne aina säikäyttää. Yksikin vain istui kerran talvella koko päivän meidän omenapuussa eikä hievahtanutkaan vaikka mentiin vähän väliä ihan vierestä etuovesta.
  Ja voi vitsi se on aivan mahtavaa kun näkee huuhkajan lentävän! :D Ne on niin isoja eikä päästä mitään ääntä!

  Ja vaude. :O Olet saanut ainakin yhden perheenjäsenesi kierrätyshommiin. Se on jo yksi iso saavutus.

  VastaaPoista

Keskivaikea masennus