lauantai 5. tammikuuta 2013

Taas matkaan käyn!
Pakettih!Diiviidiii!!

Jotain jopa suomeksi! TUN TUN TUUN

Se on niin KAUNIS!!!

YEEEEEHAAAA

M I N U N 

Othello, viimein vastaus sinulle! "se on vaikuttanut moniin ihmisiin kautta aikain, aina löytyy ihmisiä jotka lumoutuvat siitä, kuten minä!" Taru Sormusten Herra on selvä vastaus.

6 kommenttia:

 1. No siinä on kaikki apua! Hienoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi vaan, että siinä on itse elokuvat blu-rayna ja mulla ei oo mitään millä katsoa blu-rayta 8D Mutta LISÄMATERIAALIT!!!

   Poista
 2. OOOH miten hieno! Hitto, minullekin!

  Mitä lappua sinä oikein jouduit tulostelemaan saadaksesi paketin postista? :0 Eikö pelkkä lähetystunnuksen kopioiminen olisi riittänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli sähköpostiin saapumisilmoitus ja siinä luki että voin halutessani tulostaa kyseisen ilmoituksen ja hakea paketin, mistään lähetystunnuksesta ei mainittu. Tai sitten ne oletti että tiesin sellaisestakin mahdollisuudesta ja olisin voinut toimia senkin kautta, mutta derp, en tiennyt 8D

   Poista
 3. OMG! :D Pääset nauttimaan Sormusten Herrasta oikein urakalla. Minullakin on Extended Editionit yksitellen ostettu joskus aikoja sitten.
  Hyvä ostos. Oletko muuten kirjat lukenut?

  T: Othello

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole lukenut kirjaa, kuuntelin ääni-cd:eeltä sen. Ääni-cd:ee, enkö voi sanoa vain että kuuntelin sen cd_eeltä? En, sitten se kuullostaa siltä kuin kuuntelisin musiikkia, vaikka voisin toki niinkin tehdä. Hyvät on musiikit.

   Poista

Keskivaikea masennus