keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kiinni ei passaa jäädä


Puu puu puu tähti tähti puuTyöttömyys, mutta tunnen olevani enemmän elossa kuin koko ouluaikaisen asumiseni aikana! Pyöräilen tuolla syksyn ihanassa säässä, jos aurinko paistaa niin hyvä, saa otettua kunnollisia kuvia. Jos on pilvistä, niin hyvä, on viileää ja aurinko ei häikäise. Jos sataa, niin hyvä, saa kastua kunnolla ja ajaa lätäköistä.
Ja voi elämä, minä olen piirtänyt ihan kunnolla! Sarjakuvani jatkuvat, blogikin pysyy pystyssä, hehkutan tästä taas kerran ja kaikki on niin mukavaa! Vesiväreillä leikin ja odotan veronpalautuksia, jos tänä vuonna tulee yhtään mitään. Tahdon ostella taidetarvikkeita, jotta voin ilmaista itseäni lisää ja kokeilla uusia asioita. 24-hour comics on täällä ihan kohta taas! Liminkaan menen Emun kanssa! Toivottavasti uudet oppilaat uskaltavat jäädä sinne vaikka loma onkin heillä juuri silloin alkanut.
Kotona on aina yhtä tasokkaat jutut


Minulla on nyt ihmeellinen värikausikin menossa, osasyynä voi olla ihminen joka on äskettäin kuollut, hän osasi käyttää värejä niin yllään kuin töissään. Ostin karsean keltaiset kengännauhatkin häntä ajatellen ja pistin ne punavioletteihin kenkiini. On hirveän näköiset. :D Mutta värihullutus on tullut myös sen kautta, kun on alkanut miettimään sarjakuvahahmoilleen värimaailmaa vaatteisiin. Mikä sopii ja minkä kanssa, mitkä värit tappelee keskenään ja miksi jollekkin Jakelle ei vaan sovi keltainen. 

3 kommenttia:

 1. Sviny!!! Haluan sen!!! (vaikkka mulla onkin se pehmoleluna XD Oliko siellä kanssa Dewott? Oshawottin toka muoto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah, siellä on Dewott. Ja yhtään et saa, kovalla työllä olen napannut ne kaikki! Kaikki startterit kerätään, kaikki startterit kerätään! o/

   Poista
  2. Minä kerään ne kaikki!!! :D

   Poista

Keskivaikea masennus